Πλήρης αποκατάσταση της διαβρωμένης γυάλινης επιφάνειας - Solar Skin

Go to content

Main menu:

Πλήρης αποκατάσταση της διαβρωμένης γυάλινης επιφάνειας

Προϊόν
Το SOLAR-SKIΝ παρέχει πλήρη αποκατάσταση της εκφυλισμένης και “διαβρωμένης” επιφάνειας του γυαλιού των φωτοβολταϊκών και ηλιοθερμικών στοιχείων. Ο εκφυλισμός προκαλείται με την πάροδο του χρόνου είτε με την χρήση χημικών καθαριστικών είτε με την χρόνια συσσώρευση ρύπων στο εσωτερικό του πάνελ διαμέσω των πόρων του γυαλιού. Το SOLAR-SKIΝ καθαρίζει τα φωτοβολταϊκά και ηλιοθερμικά στοιχεία σε βάθος, επαναφέροντάς τα στην αρχική τους κατάσταση και προστατεύοντας το αρχικό αντι-ανακλαστικό ανάγλυφο (πυραμίδες,αύλακες κ.τ.λ) του κατασκευαστή, συνεισφέροντας έμμεσα στην αύξηση της μετάδοσης της ακτινοβολίας.
Ειδικότερα, απολυμαίνει και γυαλίζει την επιφάνεια, ενώ παράλληλα εξαλείφει αμυχές και γρατζουνιές. Μετά την εφαρμογή αυτού του πρωτοποριακού προϊόντος το γυαλί επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση , όπως την στιγμή που έβγαινε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου κατασκευής, μέχρι να εκτεθεί στο περιβάλλον.Με την διατήρηση του ανάγλυφου του γυαλιού η μέση ετήσια απόδοση αυξάνεται τουλάχιστον κατά 8%.
Σε πλήρη αντίθεση , τα ανταγωνιστικά προϊόντα δεν λειαίνουν και δεν προετοιμάζουν κατάλληλα την επιφάνεια με αποτέλεσμα η επικάλυψη να μην παρουσιάζει ούτε την ίδια επιπεδότητα, ούτε την ίδια διαφάνεια, ούτε την ίδια πρόσφυση με το υπόστρωμα.
Back to content | Back to main menu